Muz; her ne kadar yurtdışından tedarik edilse de, ülkemizde son yıllarda yerli ve milli üretime destekle, çiftçilerimizin ve yatırımcılarımızın destekleriyle, artık çok miktarda ve kaliteli üretimle iç piyasadaki yerini güçlendirmiştir.
Bilinçli yapılan tarım uygulamaları ile lezzetine lezzet katarak ve daha nitelikli işlenerek hazırlanan Yerli Muz, Mersin-Antalya bölgesinde gün geçtikçe de üretimi artan ve ülkeye katkı payı yüksek olan bir üründür.
Günlük tüketimde faydası ve çocukların kişisel gelişimlerine olan etkisi oldukça fazladır.
Muz çok iyi bir protein kaynağıdır. A, B1, B2, B6, C ve E vitaminleri, potasyum, kalsiyum, demir, fosfor, sodyum ve iyot açısından da zengindir.
Etkili bir şekilde profesyonel tesislerde paketleme ve sarartma işlemleri yapılıp, lojistik organizasyonlarımız ile ülke geneline hizmet vermekteyiz.